Not: Ben genelde sebze ve kıymalı sebze yemekleri, bakliyat, çorba koyuyorum. Kabak tatlısı da harika oluyor.
HAZIRLANIŞI
Kavanozlarınızın temiz olmasına dikkat ediniz.
Yeni kapak kullanınız.
Yemeğiniz piştiğinde altını kapatmadan sıcak olarak kavanozlara koyup ağzını sıkıca kapatınız.
Ters çevirip yarım saat sonra düz şekilde koyunuz.
Soğuduğunda ben buzdolabında saklıyorum.
Not:
- Yaşadığım yer çok sıcak, serin kilerde de saklayabilirsiniz.
- Normalde fazla bekletmiyorum. Bir ay içerisinde tüketiyorum.
- Oğluma hazırladıklarım geçen yıl üç ay boyunca hiç bir şey olmadı. Döndüğümüzde kendimiz yedik.
- Taze yapılmış gibi tatda gayet güzeldi.
Tavsiye ederim, sevgiler.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayınız! :)