MALZEMELER
Karnabahar (Küçük paçalar halinde doğrayınız.)
Pancar (Zar şeklinde doğrayınız.)
Havuç (Zar şeklinde doğrayınız.)
Dereotu (Çok ince doğrayınız.)
Maydanoz (Çok ince doğrayınız.)
Mısır (Dondurucudan çıkardım.)
Bir tutam gerdime (Çok ince doğrayınız.)
Not: Başka ismi var mı bilmiyorum halk arasında "gerdime" deniyor.
Taze sarımsak (Çok ince doğrayınız.)
Limon suyu, kaya tuzu, zeytinyağı
HAZIRLANIŞI
Karnabahar, havuç, pancarı hafif diri kalacak şekilde buharda pişiriniz.
Küçük parçalar halinde doğrayınız.
Salata kasesine diğer malzemeleride ilave ediniz.
Üzerine sosunu ekleyip güzelce karıştırınız.
Servis yapınız.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayınız! :)