MALZEMELER
- 1 litre süt
- 1 bardak şeker (klasik su bardağı)
- 1 bardak buğday unu
- 1 paket damla sakız aromalı vanilya
Üzeri İçin:
Hindistan cevizi
HAZIRLANIŞI
- Sütü tencereye koyunuz.
- Üzerine buydağ unu ve şekeri ilave ediniz.
- Çırpma teli ile devamlı karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişiriniz.
- Ocağın altını kapatınız.
- İçine damla sakız aromalı vanilyayı ilave edip 5-10dk. blender ile çırpınız.
- Islattığınız borcamın içine tatlınızı boşaltınız.
- Ilıdığı zaman üzerine streç film ile kaplayıp buz dolabında bir gece bekletiniz.
- Üzerine hindistan cevizi serpiniz.
- Dilimleyerek servis yapınız.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayınız! :)