MALZEMELER
1 orta boy kereviz
1 orta boy elma
1 su bardağı süzme yoğurt
1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz
2-3 diş sarımsak
Tuz
Üzeri için;
Tereyağlı pul biber
HAZIRLANIŞI
Sarımsaklı süzme yoğurdu hazırlayınız.
Kerevizi rendeleyiniz.
Bekletmeden yoğurdun içine koyup güzelce karıştırınız.
Elmayı rendeleyiniz.
Suyunu sıkınız.
Üzerine ilave ediniz.
Güzelce karıştırınız.
En son cevizi ilave edip tekrar karıştırınız.
Servis kaselerine alınız.
Üzerine tereyağlı pulbiber gezdiriniz.
Ceviz koyup servis yapınız.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayınız! :)