MALZEMELER
- 1 adet küçük karnabahar
- 1 su bardağı kaşar rendesi
- 1 su bardağı küp şeklinde doğranmış derin dondurucudan kırmızı biber
- 3 adet doğal yumurta
- Tuz ve baharatlar (Kimyon, kişniş, zencefil, zerdeçal, karabiber, pul biber)
- Yarım demet maydanoz
- 200 gram kıyma
- 1 adet kuru soğan
HAZIRLANIŞI
- Karnabaharı buharda pişiriniz.
- Hafif diri kalacak şekilde eziniz.
- Üzerine tuz ve baharatları ekleyiniz.
- Maydanozu ve soğanı çok ince doğrayıp ilave ediniz.
- Biberi ve kıymayı, peyniri,yumurtayı ilave edip güzelce karıştırınız.
- Tepsiye pişirme kağıdı serip şekil verip yerleştiriniz.
- Fırında 150 derecede otuz ile kırk dakika arası pişiriniz.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayınız! :)