HAZIRLANIŞI
1 kase ev yapımı sarımsaklı süzme yoğurt hazırlayınız.
1 adet rendelenmiş salatalık
1 adet rendelenmiş kereviz (Kerevizi kararmaması için bekletmeden yoğurt ile karıştırınız.)
1 küçük kase semizotu
1 küçük kase havuç turşusu (Fazla tuzu gitsin diye yıkadım. Fazla suyunu süzdüm, elimde sıktım.)
Not: Siz isterseniz çiğ havuç rendeleyiniz.
Yeni kuruttuğum nane kurusundan koydum.
1 çay bardağı ceviz
1 çay bardağı taze haşlanmış bakla (Tazesi yok ise kurusunuda kullanabilirsiniz.)
Salata kasesinde güzelce karıştırınız.
Kuplarda servis yapınız.
Verdiğim ölçüler dört kişiye rahatlıkla yetiyor.
Çay saatlerinde de hazırlamanızı tavsiye ederim.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayınız! :)