Merhabalar.
Evde bayatlamış ekmeklerimizi kahvaltıda değerlendiriyorum. İçine koyduğum Abhaza sosu ayrı bir lezzet veriyor. Hafta sonu kahvaltılarınız için hazırlayabilirsiniz. Sağlıcakla kalınız. Görüşmek üzere.
MALZEMELER
6 adet yumurta
1 adet bayat ekmek
1 çorba kaşığı bırbılçıka
Kızartmak için sıvı yağ
HAZIRLANIŞI
✔Ekmekleri fazla kalın olmadan dilimleyiniz.
✔Yumurtaları kasenin içine kırınız.
✔Üzerine bir çorba kaşığı bırbılcıka koyup güzelce çırpınız.
✔Tavaya yererince sıvı yağ koyup iyice ısıtınız.
✔Yumurtalı karışıma buladığınız ekmek dilimlerini bekletmeden sıvı yağda kızartınız.
✔Servis tabağına alınız.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayınız! :)