Menemen sevenler burada mı? Siz nasıl yapıyorsunuz? Soğanlı mı, soğansız mı? Herkesin kendine göre damak tadı var. Kahvaltı için olunca ben soğansız tercih ediyorum. Çocuklar isteyince malüm kış aylarında pek yapma taraftarı değilim.
HAZIRLANIŞI
♨Yazdan koyduğum tarla biberlerini kısık ateşte soteledim.
♨Üzerine yazdan hazırladığım domatesli biberli sosumdan ilave ettim.
♨Biraz suyunu çekince domatesleri bütün olarak koyup biraz çevirdim.
♨Domatesleri ayrı tabağa aldım.
♨Baharatlarını ve tuzunu ilave ettim.
♨Yumurtasını kırıp pişince servis tabağına aldım.
♨Domatesleri üzerine yerleştirip servis yaptım.
Yazınki gibi olmasa da tadı gayet güzeldi. Çocuklarında gönlünü almış oldum. Tavsiye ederim. Sevgiler, sağlıcakla kalınız.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayınız! :)