YALANCI BUĞDAY UNLU TAVUK GÖĞSÜ
MALZEMELER
- 1 su bardak şeker
- 1 su bardak buğday unu
- 1 litre süt
- 1 paket damla sakız aromalı vanilya
HAZIRLANIŞI
- 1 litre sütü tencereye koyunuz.
- 1 bardak buğday unu koyup devamlı karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişiriniz.
- En son bir paket damla sakızı aromalı vanilyadan koyup ocağın altını kapatınız.
- Blender ile yüksek devirde beş dakika çırpınız.
- Borcamı ıslatınız.
- İçine muhallebiyi boşaltınız.
- Üzerine bol hindistan cevizi serpiniz. Soğuduğunda üzerine streç film kaplayııp buzdolabına koyunuz.
- Bir gece beklesin.
- Dilimleyip servis yapınız.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayınız! :)