4 Temmuz 2019 Perşembe

Derin Dondurucuda Yağlı Lor Peynirli Sigara Böreği Tarifi

Merhaba arkadaşlar. Sayfamdan biraz uzak kaldım. Okul, hastane, misafir, temizlik derken biraz yorgun düştüm. Dondurucu benim her zaman kurtarıcım olmuştur. Sigara böreğini her zaman hazırda bulundururum. Yağlı lor peynir ile çok lezzetli oluyor. Kaşar gibi erimiyor. Yağsız lor gibi tatsız olmuyor. Tavsiye ederim. Sıcak sıcak ister kahvaltıda, ister çay saatinde çok pratik hazırlayabilirsiniz. Sağlıcakla kalınız.


Yağlı Lor Peynirli Sigara Böreği

MALZEMELER

  • İstediğiniz kadar yufka
  • Yağlı lor peynir
  • Buzdolabı poşeti


HAZIRLANIŞI

  • Yufkaları on iki eşit parçaya keselim.
  • İçerisine yağlı lor peynir koyalım.
  • Sigara böreği gibi saralım
  • Uçlarını ıslatıp yapıştıralım.
  • Kişi sayısına göre poşetlere yerleştirelim. 
  • Üzerine tarih yazıp dondurucuya koyalım.
  • İstediğimizde çıkartıp beş dakika bekleyip buz varsa kağıt havlu ile kurulayınız.
  • Sıvı yağda kızartınız.

AFİYET OLSUN



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayınız! :)