Kalabalık kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi :)
MALZEMELER
6 adet patates (istediğiniz kadar azaltıp çoğaltabilirsiniz)
Kimyon, pul biber, karabiber, kekik, tuz (hepsinden 1 tatlı kaşığı silme)
Yarım çay bardağı sıvı yağ
HAZIRLANIŞI
Patateslerin kabuklarını soyunuz.
Kalın elma dilimi şeklinde kesiniz.
Bir kaseye koyunuz.
Üzerine baharatlarını serpiştiriniz.
Yarım çay bardağı sıvı yağ gezdiriniz.
Güzelce harmanlayınız.
Fırın tepsisine yağlı kağıt seriniz.
Hazırladığınız patatesleri üzerine sıralayınız.
Önceden ısıtılmış fırında orta derecede kontrol ederek pişiriniz.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Görüşlerinizi benimle paylaşmayı unutmayınız! :)